Fjantar på taket

Hahaha idag hade vi håltimme, och satt samlade i terassen i skolan, finns trappor upp o ner, o då menar jag inte vankliga trappor utan då metalltrapporna som dinns inskruvade på taket
och så satt mitt gäng och killarna där och helt plötsligt går halva de upp, och sen blir jag o Maysa o Marwa sugna på att gå upp, men ack alla var jävligt finklädda, själv hade jag mina älskade skinnliknande G-Star Jeans, Den nya blusen instoppad och mina kritvita Converse, haha o så går Marwa upp, och jag klättrar upp och sen glor jag ner och (jag e höjdrödd förresten) börjar gå ner,, o Noor filmar hahahha , sen satt vi där (terassen e inglasad) o så snackade och dela cigg o satt so luffare o glodde ut, o matten var värst! PRIMTAL är det värsta jag vet!!! Jag är jävligt snabb på att räkna men när det gäller primtal var jag ett jävla frågetecken hela lektionen :O!
Jah, maten var äckliga vårullar så vi stack till Campus ett stenkast ifrån skolan och beställde pommes, där satt Natta o hennes kompis Adelina så jag o Maysa joina (har ätit ute sen skolan börja typ!)... o så sliskförsäljaren gloddepå oss, asså möllan är det värsta sliskstället i Malmö,, ni anar inte!
O Dania (min lillasyster) är sjuk o jag e skiträdd för att bli smittad så jag ska sova i vardagsrummet, har liiiite bränna i halsen, ska ta en sån apotek halstablett och på morgonen panodil, jag vill verkligen INTE bli sjuk okej!!!
Jalla, ska tjata på att Aye ska blogga, puss hej ♥♥♥
Möllan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0