Spela kort

Sen jag lärde mig spela har jag varít beroende haha!
Idag gick jag ut vid fem tiden med Marwa och Hanin och satte oss i vänskapsparken och spelade ''Stress''.
Sen såg vi Noor somm va på väg hem :P
Gjorde en riktigt failad kladdkaka idag :/
Köpte härliga jordgubbar.
Bilder:
Dagen jordgubbar♥

Young Money Cash Money♥

Maysa Wid da real deal♥

Har inget o säga mer än att jag gjorde klart svenskan inför nationella och har några prov nästa vecka, pusshajν

Subway is da shieet + PMS!

Ska börja me PMS, shit har ju fått de där tabletterna oc jag har ju inte får mens på över ett halvår, beräknat ska den komma denna Måndag då jag tagit 20 tabletter 2 per dag fram till Söndag, men idag är det PMS som aldrig förr.
Har bråkat med några smutsar i klassen och en idiotkompis, dock allt detta med anledning bara att PMS:en fick mej att ta ut all ilska ju -.-
Är sjukt dampig...
Anyway skitäcklig mat så vi stack till Subway Jag, Marwa o Maysa och beställde tonfisk-sub meny och sen chokladkakan... SÅåÅåå GOOOOTT!!! Höjdpunkten ???
Btw har skippat första lektionen idag o igår för det var typ för tidigt, och jag har muntlig Nationella på Svenska på Måndag, och skulle lämna in lappen på vad man ska snacka om en dag innan, dock e det ju på måndag så det skulle ju vara idag... hade den i väska, glömde lägga den i henne fack... FML man kan få IG då ju, ska nog mejla henne o se :/
Btw idag var det vår sista dag i cafeterian, blev lite saker över , typ 10 läskburkar, lite kaffe, socker, filter, tuggumi osv osv. Vi räknade även pengarna på skolan hahaha , shit så många mynt! Allt i en svart trälåda, vi bar igenom den fram tills Swedbank. Väntade på vårt nummer, hon tog in mynten osv o la de i maskinen som räknar, så tog de 5% avgift osv, anyway vi satte in det på mitt konto, sen gick vi och satte in hundralapparna i insättningsautomaten som vi fick bråka med och helt plötsligt försvann mitt kort? Haha, så leta vi o leta o leta till sist hittade vi den. Dock blev femtolappar och tjugor över... Pappa ska växla de till mej hihi. Sen har vi också blivit beroende av att spela kort? Jag, Marwa o Maysa? Älskar ''Stress'' hahaha, fast e skitdålig på att upptäcka den!
Här e bilder på dagens mat haha
MMMMM


SÅ gööööööött!
Det var allt ha det bra pusshaj♥

Update+ hårvård!

Alu, idag var det en slappisdag i stan, först träffades vi vid skolan, väntade på Yasmin o Jessica som tydligen gått o väntat på oss i MC -.-, så vi gick, först var Ilona o Noor me mig in till BK o beställde min mat, det var en sån gubbe där ute med värsta blåtiran, tjock och en hel del kortare än mig som ville ha EN krona, jag hade en 50-lapp och kort så jag sa att jag inte hade, så frågade han Noor, så sa hon till vad, han bara det fattas en krona till burgare, så öppna hon plånboken och tog ut en krona, han bara TVÅ kronor, hon bara e det en eller TVÅ? Han bara två, så tar han de, tackar henne, och tackar mej sarkastiskt så säger jag varsågod för att bitcha tbx ( :) ) och så STICKER han jäveln, fucking luffare gå och fucking hitta ett jävla jobb än att sitta och luffa sådär, han kunde till och med svenska , asså skäms, hellre städa ruttna toaletter än att tigga pengar! Anyway, så va det en söt kille som jobba, beställde o allt sen stack vi till chinabox för Noor o Ilonas beställning, och stack till MC där vi mötte resten.
Vi åt och snacka, sen gick jag o Noor upp, jag betsällde en hallonpaj och en fanta och hon Cola.
Sen gick alla tbx till skolan förutom jag, Noor och Yasmin som gick runt i stan, kolla på kläder, sen satte oss till sist i MC i gågatan och köpte en ramlösa citron och bara satt där i två timmar och babbla hahhaha!
Ja det var väl min dag :)
Nu till HÅRTERAPIN!
Håret utsätts dagligen för påfrestningar, stress skadar håret, alla värmeapparater så som plattång och hårtork sliter grovt på det, och alla kemikalier som hårspray, och minst sagt... regn!
Regn är smutsig vatten som avdunstat och bildat moln, som sedan börjat regna. Vad för vatten? Sjöar, hav, vanligt vatten på marken osv osv, kiss och bajs och hela paketet.
Jag är arab, och även vi är kända för att ha fint tjockt hår! Men även vi stylar håret, så mitt hår är sjukt slitet, men jag vårdar den så gott jag kan... här är mina steg:
1. tvätta håret vartannan dag, vill du duscha dagligen sätt upp det och ha en badmössa och duscha.
2. Använd ett schampoo du tycker är bra, jag tycker att framför allt att Doves Therapy serie är bäst!
3. Använd balsam, men inte från rötterna , börja typ 4-5 cm ifrån rötterna, rötterna är nytt hår och ftf inte särskilt skadat, däremot kan resten av håret vara flera år gammalt, 1cm = 1 månad.
4. Hårinpackning! Jag använder Loreal Elvital anti-breakage för tillfället och älskar hur mjukt håret blir! Det är riktigt bra för att håret får näring och stärks! Applicera så det räcker till hela håret (inte rötterna) och vänta 3-5 minuter. Anänvde gärna olivolja om du vill ist! Olivolja är en riktigt näringsrik olja, lägg ut lite på HELA håret och sätt upp det och sen täck med badmössa och ha det så i 15 minuter typ (gör det innan du tar av dig och duschar!). När tidet gått bara ta av dig mössan, släpp håret och duscha, tvätta det riktigt noggrant det är trots allt olja! Använd schampo och låt det vara 1 minut, tvål löser ut olja (kemi på nians nivå :P)
5. När du är klar med allt, tvätta HÅRET med iskallt vatten i 30 sekunder, böj dej asså och luta huvudet under vattnet (annars blir du sjuk :O ). Det kommer ge glans :)
6. Alla malmöbor vet hur vädret är här, det är extrem fukt för vi är så nära havet, det kan bli upp till 100% när det regnar på våren! Och hur ser håret ut? Inte snyggt iaf, all hårspray försvinner och mitt hår iaf blir vågigt och frissigt... nej tack! Jag har hittat en GRYM produkt som heter KMS flat out smoothing anti-frizz serum, och vad är saken med den? Jo, den tar bort de oönskade vågorna, plattar ut håret och skyddar det från fukt SAMTIDIGT som den reparerar håret! Föll pladask för produkten! Ni borde ta en titt på KMS produkter, sjuka saker!
7. Skydda håret mot värme! Jag använder TRESemmés värmeskydd (och hårspray), spraya över hela håret, kamma och hårtorka det!
8. kamma håret ofta! Låt det inte bli sådär slarvigt och knutigt osv, det hände att jag hade sjuka knutar ett tag, fick klippa bort de för att göra mig av med de, dock är det bara folk med tjockt hår som kan göra det utan att det syns, det klipptes hela 20 cm :/
9. Klipp ALLTID bort kluvna toppar! Ser så ofräscht och äckligt ut, ta bara bort en cm från håret, så ser du skillnaden! Nu kan man kolla på ditt hår igen!
10. Färga inte så ofta, en gång var tredje månad max, är det blont och du vill ta bort den mörka utväxten, färga BARA UTVÄXTEN!
11. Pilla inte för mycket på håret, det blir flott!
12. Var inte rädd för att kamma hårbotten, det är bra, du rör om blodcirkulationen och håret växer bättre! Kamma kamma på!
Ja det var nog det, mina tips och tricks!
Ha det gött ska pysa nu, börjar fan 08.40 FML :(
Pusshaj♥

Idag&Igår

Blogga inte igår, glömde allt med datan och bara var friiii! Haha!
Var i Entré först med Sandra, gick runt kolla lite på läder, sen satte vi oss ner på Waynes Coffe och fikade, tog en överhärlig cheesecake och en apelsinsmoothie (ville egentligen ha bär-smoothie..) och så satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Efter en stund stack vi in till lagerhaus och kolla på allt roligt de har... ahhh tänk om ett hem var inrett med deras prylar, så sött!
Sen så skulle Sandras föräldrar hämta henne vid 2 tiden för de skulle på nån förlovningssak... så jag ringde Ilona som var i burlövcenter, så åkte hon till mej.
Köpte en Oversized tröja från Ginatricot och en häftig Claw-nagelring!
Sen stack vi till stan och letade efter en blus hon vill e ha, men det mesta på gågatan var stängt så vi stack till Triangeln. Hittade dock inget så vi gick hem till sist.
Idag hade vi skola, gjorde ett matteprov som typ chockade mig, inget av det jag pluggade fanns med!!! AAAGh!
Vi får lägga ihop det med nästa matteprov.
Juste, Ilona ska flytta till Ängleholm, Varför ska alltid folk jag gillar flytta? Jag försöker på något sätt få henne att övertyga sin familj att stanna, hennes bror går i åttan och ska ha bal nästa år så et är surt för honom, och när de väl stanna för honom så går Ilona i tvåan, då tar hon studenten snart, då e det väl bäst att flytta efteråt, om två år...
Ah Gud hjälp oss!
Juste haha Hoda hade sönder ringen jag köpte igår hahaha, får väl byta den imorgon :(
Jag sydde om en väska jag hade sneat ett bra tag.., till en mobilväska!!! Hade jag haft symaskin hade den blivit perfekt! Annars är det bara småfel man knappt märker!
Juste, idag såg jag även Amir, gaybloggen!!! Hihi, jag var påväg in i bussen från centralen då Noor upptäckte honom, han sprang till en buss men missade den haha stacakrn!Han Hade två onepiece påsar :P
Och ja, jag hittade en kofta jag glömt, i mintgrön färg som jag hade gett min syster men hon har sån kaos kaos kaos i garderbroben den skitungen så hon hade inte burit den, men jag tog inte av mig jackan heller idag hahahha så lönt!
Vi skulle skriva in oss på gymmet idag, så hade fröken Ilona ftf inte aktiverat sitt bankkort, så stack vi till handelsbanken, aktivera den, och så hade vi ont om tid till modersmålet... så vi stack :/
Vi har inga lektioner imorron (inställt osv) så vi ska äta på stan och sen kaosa, jag ska sola typ 20 minuter, bara för att stärka färgen haha, känns som om den börjar gå av nu, inte konstigt det är bara jobbigt regn, fukt och moln hela jävla tiden! Var är du, värmen?
ringen, närbild :)
den ska sitta längre upp hehe:P
min nya fina tröja :) blir fin på varmare dagar med en fin bränna :D
fika, glömde fota i tid hahahha
vill ha! Skopunkten, 400 spänn :)
min outfit idag, det e den koftan :)
och min egendesignade, handsydda mobilväska. enda exemplaret världen över :P

Gamla bilder

Jag fick ett usb på 8 gb typ förra året, så jag flytta över all media från vår stationära data till den, och den skulle sitte kvar där. Men sen jag fått denna bärbara så har jag heelt glömt bort den!
Jag har några bilder jag måsta tömma från digitalkameran så jag tänkte varför inte?
Gud så pinsamma bilder det fanns på usben, från 6:an till 9:an ... oooh, ni kan gissa vilka år var värst? 6-7 hahahhah, jag dööör så jävla ful jag va, de jag laddar upp är heeelt okej tänker inte ladda upp de andra och förstöra mitt liv hhahah :P Jag fick radera en del oviktiga saker och behålla det viktigaste :)
Idag städade jag huset och sen duscha jag, fokus på håret, ni vet inpackning och en annan sak som gör håret plattare och starkare och glansigare, första gången jag testar den, me gusta säger jag ! Sen såklart tresemmes värmeskydd!
Jaja, här e bilderna :d
Jag och Sandra i sexan hehe :D Yeeey kolla jackan, det står Detroit på den, for you Eminem♥

Fail...

Jag och Mariam i början av sjuan :D

I slutet av sjuan, hade lila jeans oxå hahah :D

Some crazy shit på Sandras födelsedag, det var nog då jag gick i sjuan och hon precis bytt skola, här blev hon 14 ♥

Min dåtida kärlek till Redbull, och då jag och Aye ständigt körde fotboll haha :D

Och Burn, älskar dt ftf, btw det e ftf sjuan :P

Jag och Aye för över 3 år sen :')

fan e det föd dåliga bilder, 2 mgpx, det var värsta saken då hahahha

Aye♥

Turkiet-Istanbul, om jag minns rätt, den blåa moskén? Eller e dt moskén som var en kyrka innan? Kyrkfönster däruppe? Btw vi var aldrig i någon kyrka/kloster i Turkiet, finns det ens?

Jag på en båt som ska åka igenom havet mellan europa Istanbul till Asien Istanbul, visste ni att det var så? :D

I ett Turkisk museum på den Grekiska avdelningen, hej Afrodite??

Och och syrran matar duvor vid Emininü :D

Skridskor skridskor hela daaaaaaaan! Jag och Aye i Rosengårds ishall nån gång i åttan (hon gick på Höja och jag på Rönnen)

Man blev sötare... söt och kär hehe :)

Ahhh så stolt jag var över min NY babyrosa keps som blev så inne då, nu är det ingen som ens vågar röra de, ska dock bära min på sommaren igen oc utomlands :D!

ahh mina favoritjeans som gick sönder för ett år sen, så fina och sköna :( RIP haha, visst utvecklades man? Det här e shopping inför skolavslutningen i åttan :P

Jaa det var det, höjdpunkterna, haha, ska sova nu ska ju till Entre med Sandra imrn, yippiee! Pusshaj♥

Ångest

Av att vakna upp i snart 17 år i samma hörna, rum, lägenhet, område och fucking allt man fucking kan få ångest över!
Vill så gärna flytta ut från det här helvetet, vara i en lyxig men inte så dyr STOR villa/lägenhet i Grekland, Turkie, Thailand, Cypern eller va fuck det är, bara lååååångt låååångt ifrån nordeuropa!
Vid medelhavet, fan vad jag älskar medelhavet! Är från mellanöstern men har aldrig haft en större kärlek än till medelhavet! Så fint och mysigt och varm befolkning, man är uppe 24/7 och du kan gå ut och äta frukost som kvällsmat dygnet runt. Det är aldrig så pass kallt att du tvingas bära en 7 kilosjacka för att nästan bli varm!
Pladder pladder pladder, för att göra en lång saga kort, jag har inte rest sen 2009!!! :(
Behöver verkligen en resa, dock utan föräldrar!
Man kan knappt göra något med de ju, man får inte gå ut själv, man går ut til sammans, ingen free space.
Å andra sidan blir det kaoooos när det är bara vänner, fast jag föredrar väl kaoset haha!
Jalla ska kika runt på villor o lägenheter utomland , hörs imorron, pusshaj♥
Snart mina :D

Laziness overload!

Hur kan man gilla att sitta och dega en hel dag framför data och TV?
Fastän jag är helt van vid det äcklas jag av själva tanken hur det egentligen ser ut ur en annan synvinkel!
Tänk er själv, det är hur patetiskt som helst! Jag menar sen datorerna och all modern nano-teknik kom har det orsakat mer skada än nytta, folk har blivit dummare, gör inga läxor, ryggproblem, försämrad syn osv osv.
Och fastän det är jag som gnäller om detta så är jag förmodligen den mest beroende av alla läsare!
Dag ut och dag in ser jag ut såhär, hahahha sjukt patetiskt!
Anyway, fann ingen tid igår åt att sitta framför datan, läste lite bloggar från mobilen och höll mig lite uppdaterad på FB via mobilen oxå. Tänkte typ köpa en ny mobil igår, sen jag bara ah skit i tar en vanlig knapptelefon, bara den funkar, sen tänkte jag på att de inte är androida så jag bara hell NOOOOOO!!!
Kollade på The Vampire Diaries, shiiiit jag ÄLSKAR ftf serien! Ahhh helt beroende, älskar Stefan, så jävla snygg han e! Nån som kollar? Håller med? Hahaha, han blev ju sådär styrd eller nåt om att typ stänga av sina känslor, så han typ slutade älskade sin tjej (som hans storebror även är kär i), och han blev the bad guy och typ inte brydde sig alls om sin tjej som han gick igenom eld och vatten för, sen så tog storebrorsan chansen att kyssa henne (''emot hennes vilja'', det verkade inte så :/), och hon sa det till Stefan sen, så blev han sur och slog Damon (big bro). Och igår sa han att han älskar henne, så sa han andre jag oxå.... Gud så komplicerat hahhahaham fast älskar hela konceptet, fastän det är typ vampyrer och sånt (gillar inte sånt vanligtvis) , så är det en Liiiiten del av berättelsen, det är inte huvudsaken i det hela , utan de 3.
Okej hållkäften ingen vill höra en recension om en serie du gillar ! :P
Ska till stan på Måndag (Entre) med Sandra♥ Vi träffas så sällan så tog väl tilllfället att gå med henne dit innan lovet tar slut, plus i hopp om att träffa A innan lovet är slut, saknad som fan :'(
Juste igår när det var knäpptyst hemma och alla sov, tog jag upp Matteboken, räknade 10 tal , stängde den och kände mig stolt över att ha gjort något! Ska gå igenom allt igen på måndag för att se om det sitter som det ska innan provet. Sen har vi 2 veckor igen tills nästa prov, jag menar, hellre detta på min nivå, och på VG minst på det än den snabba matten som jag inte har behov av !
Jalla ska dra nu, pusshaj♥
Kan ni se vad som hänt?
Hahhahaha
Btw DrawSomething är överkul!

Förändringar i bloggen

Hellu!
För er som är vana att besöka min blogg, kanske har märkt lite nya saker i menyn?
Haha, har tröttnat på klockan och att den går en timme efter, så bytte ut den helt!
La även til en text under profilbilden och har försökt byta profilbilden men det funkar inte :(
Ska försöka lite till :P
Min dag idag, jo... höjdpunkten var väl chokladkakorna, annars vaknade jag sent och hann inte ta tabletterna, det får bli imorron väl, typ klockan 8 :/ Men anpassat efter skoltid sooo :P
Jarå, Ilona har fixat bankkort, så nu kan vi äntligen börja gymma!
Men måste dock övertyga pappa, det blir nog inte så svårt han påstår själv att jag blivit fet hahaha :O!
Och så ''bortskämd'' som jag är vänds ett nej oftast till ett ja... bäst för honom iaf :)
Imorron är dte tänkt att jag och Ilona shoppar loss på stan, har inte särskilt mycket pengar, typ 400 prick i guess?? 279 på banken och 127 i plånboken... Längesen jag hade så lågt slado på banken :/
Det är början av månaden oxå, FML, pappa höjde min månadspeng med 25% Bättre än inet, ska se om jag kan plundra mamma lite inför imorron, någon liten överföring eller någon hundralapp eller två till fattiga studenten :P
Usch, det är äckligt varmt i rummet, det behöver vädras fyfan!
Jalla ska inte dra mer på inlägget, ha det gött allihop!
Pusshaj♥
HAHAHHAHA

*Le läkarbesök

Hola como estas, bien??
Hade läkarundersökningen idag å ungdomsmottagningen, och ja fick tabletter som ska sätta igång mensen ... börjar imorron md de, yaay!
Har ägnat min dag åt ''Drawsomething'' och lite annat smått.
Har för tillfället ont i magen :O! Säkert för maten ...
Jag är skithungrig men finns inte ett skit att äta, e sugen på chiiips !!!
Har suttit hemma hela jävla helgen, vill göra nåt , men vad?
Ska kolla vad gänget har för förslag.
Jag sov riiiiktigt sent igår, hahahah och pappa gick in i väggar och kylskåp 3 ggr igår hahaha stackaren!
Ehm, hans faster dog igår på morgonen, så has farbror åkte ner till baghdad och ja, han tar hand om saker , business och sånt åt honom.
Anyway, satt uppe ikväll och lyssnade på alla 30 Eminem-låtar i mobilen tills  klockan var 5, och pappa var ftf uppe efter att han vaknat klockan 01.00, påstått att klockan var 5, gick på toa, gick in i väggen och gick o ''la sig''.
Shit så sugen jag e på resan, satt och planerade allt jag skulle packa och köpa och fan vet jag ! Haha!
Finns en ska jag skulle verkligen vilja ha nu... och det är en fin vit maxiklänning till sommaren!
Jag har problem med klänningar för min stora rumpa får mig att se ännu tjockare ut i klänningar, så den måste uppfylla vissa krav hhehehe, dock har jag flera gånger sett de och sedan ignorerat de :( TYPISKT!
Idag gjorde jag en egen Meme :D
Vad tycks? :D


Gonatt sötnosar :*

OBS! Kom på att jag är skitsugen på kladdkaka och chokladkakor så jag ska göra det imorron! SÅ puligt!

Shoppingsug

Omg vill bara få en fet summa cash och gå och shoppa för allt!!!
Vill ha nya byxor och tröjar och vill ha härliga vita maxiklänningar till sommaren och resan i vinter till (inshallah) .... THAILAND!!! :D! Är så jävla peppad inför resan!!! Den är planerad typ i december under vinterlovet, vi fick även reda på att det säljs halal-kött där, vilket var en börda på axlarna, det är skitbilligt men problemet var maten, så vi fick flytta destinationen till Malaysia som är en majoritet Muslimer, dock var det billigare i Thailand , sen hittade jag en sida där det sodat det fanns faktiskt halal-slakt där... Snälla Gud snälla!!!
Ska kaos-shoppa där, nu när jag är såhär stor och ''modemedveten'', vet jag vad som är rätt och vad som är fel-inköp, och hellre köpa sen ångra det här än att inte köpa och sen ångra det :P
Ska köpa en heeel deeel!
Lovet bjöd på inget mer än sommar och matlagning (wtf jag vet:P)
Kollar nu på finalen i Project Runway och jag tror Mondo vinner, han hade finast kollektion enligt mej :)
Jaaa, imorron har jag undersökning med  det där med ett halvår sen mens -.-, kan det bero på tandstälningen? 
På tal om tandställningen, jag har såna gropar inne i munnen för den metallen mellan över o underkäke, onte som fan och den fastnar hela tiden där :(
Den ska vara veck efter sommaren, wieee, hinner tandbleka tänderna i thailand oxå!!!
Typ ååh längtar!
Jalla ska dra nu, pusshaj!
Btw har skaffat photoshop så har typ lärt mej små saker hitills, typ klippa ut folk osv hahahhahah :P
HAHHAHAHAHAHAHAH

RSS 2.0