Blus- VILL HA/MÅSTE

Inga ord asså den e bara för fin! MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha den!

Open Road (I Love Her)-Chris Brown

♥♥♥

Trams

Om jag nu tänker efter om vad jag gjort på lektionerna på sistone så e det mestadels trams haha shiiit!
Asså det e skitkul men vi blir alltid helt högljudda av oss och lärarna får damp heh, nor good :O
O idag satt jag typ på tekniklektionen och bara höll på me Seb om att han typ va chilenare (columbian) och snacka ''spanska'' hahaha, kan ord som kan bli några meningar och en hel del fula ord :D
Vi har en sån riktigt energisk klass, det är ALDRIG tyst, och jämfört med samhälle/ekonomi klassen kan folk tro att vi antingen är störda eller har AD/HD hahaha, vi satt typ mitt i lektionen och kolla på en våldsam tecknad serie på youtube och dooooog av flabb hahahah.
Ja, jag hade på mej mina svarta G-Star jeans , de lite skimmriga och sjukt sköna (speciellt jämfört med det andra paret G-Star) och det blåa linnet (som det vita kenza har, ser ut som en skjorta typ) instoppat i de låga jeansen och en kavaj över, dvs dåg lite business ut :d o hade såklart mina vita converse, allt som allt tackar jag Gud att jag inte blev rånad hahahaha
Natta vill byta linje, hon har tänkt efter och tycker att iom att hon inte kan tänka sej bli stylist i framtiden o att hon alltid velat bli snut, valde hon att byta till samhälle i samma ''gymnasium'', jag  vet nt vad jag ska kalla en skola utan lokal hahahhaha
Ja nu har pappa också kommit från ingenstans och frågat ifall jag vill jobba hos min kusin, ja klart jag vill jag behöver cash men jag pallar varken me min kusin eller flyktingstället igen :( men ja, behovet av pengarna är viktigare än min lathet så ja, det får bli det, men typiskt honom att han ska alltid komm då jag vill shoppa ( jag jobbar btw helg och onsdagskvällar).
Angående teakwondon sa han att han tkr det e bra men det me att träningen är ''sen'' oroar honom, jaja lite gnäll o han ger sej, iaf jag pallar nt denna terminen så det får bli nästa, vi har ändå missat en månad, jag jobbar typ en månad, och sen har jag fullt med prover och nationella och till vintern åker jag till syrien så nästa terminen e nog bäst... Jag e så excited har alltid velat träna kampsport !
Jalla mush mush bye bye <3
Hahahah min favorit och jag dööör hahahahaha

Tandställning btw

Jag har helt glömt att blogga om helvetet jag har i munnen (ångrar det totalt, iom att jag fick paya 2000 för den genomskinliga får man lite skuldkänslor om man vill ta bort de heh )
Jag tror jag har haft den i två veckor och den totalt stör mej när jag äter och jag har redan drabbats av tandköttsinflammation för att det är så jävla svårt att komma åt allting i munnen :O!
Ja så tänk er efter att man tar bort tanställningen och har perfekta tänder osv och så ser man en massa hål och inflammationer shiiiit hell no.
Hah, och en av de bracketsen elr vafan de heter , de längs bak asså, ramla av direkt ( de silvriga ), och nu har jag 2 cm ståltråd som gräver i tandköttet varje gång något hårt nuddar det, och ibland fastnar den i nåt hål, tex om jag e sötsögen kan det sluta med en blodpöl, cok nice!

Ja mjau , har en bättre bild i mobilen men ja, denna visar mina sexiga läppar, oupsi ;D

Btw big news jag har planer om att börja taekwondo!!!
Jag har inget och göra och behöver typ en timmes (2 om prov) pluggning varje dag, så jag ägnar typ dagen åt at lata mej framför facebook, hellre träna självförsvar och bättra på figuren än att sitta hemma som en soffpotatis :O
Jag tänker förstås inte träna själv, jag har Natta och Ilona som vill och jag e såklard helt bestämd, nu ska jag snacka me pappa, han har inget emot det men ja cashen ska han hosta upp yeaaah :D
Ligger o chattar me Maysa på fb, och lyssnar på Nancy Ajrams lite ''äldre'' låtar och deppar lite...
Ska snart snacka me pappa igen, behöver svar you know
Jalla  byeeeeee

Chill dag med vattenpipa och gänget

Hade ju studiedag ju så vi hade planerat igår att vi skulle träffas o äta snacks o dricka läsk o röka vattenpipa, först skulle det bli inställt för att några inte skulle komma, men jag gav inte upp så lätt och ringde upp alla minst 20 ggr och det blev av och vi hade så kul och vädret  var perfekt!
Imrn är det studiedag också och som sagt hade vi planer om att gå och träffa Sara i Trelleborg, och pappa var så petig för att det är i Trelleborg, men snart ska jag gnälla mer och hoppas hoppas han säger ja!!!
Om han säger ja se schemat ut såhär
08.45 : tandläkare
10.30 duscha
12.00 fix fix
13.00 åka till Maysa för hennes pappa skjutsar oss
18.00 gå hm från Sara
JAG BER TILL GUD ATT HAN SÄGER JAAAAAAAAA!!!
Har nt sett henne på 2 år, jag dööör :(
ja det e va vi har hållit på me på sistone hahah :d

Back in business

Ja det va ett jävla tag sen jag skrev här :O
Jadå, Aye har åkt sen nästan 2 veckor tbx (Gud va tiden flyger), och det var verkligen svårt att säga hejdå till en barndomsvän man kännt i 11 av sina 16 år! Tänk dej att vi som 5 o 4 åringar hade äventyr och fantasi som mer än själva science fiction i sig! Men kloka o försiktiga var vi, och snälla :D
Ja vi grät o jag som inte gråtit på länge storgrynade hehe..
Igår ringde hon äntligen och berättade lite hur de hade det, jag var mållös och visste inte vad jag skulle säga, de hade ftf inte skaffat internet än men ja nu hoppas man det är fixat snart!
Nu har det gått över en månad sen skolan börjat och har redan haft ett matteprov och en redovisning och tonvis med läxor, och datorn har jag nu haft i en vecka, den e helt okej men vf fick plusgymnasiet Macbook o inte vi :(
Jaja det är en thinkpad från lenovo o ser ut så här:
Visst e den asful?

Här sitter jag, snorig och kissnödig med böjd nacke över datan som en luffare...
Och juste, det är en enorm brist på killar på Mikael Elias :O!
Känns nästan som att det slutar med att alla blir homosexuella hahahaha eller?...
Har studiedag på Tisdag o Onsdag och jag är mer taggad inför onsdagen för att vi ska till Trelleborg och besöka en vän jag inte träffat sen jag slutade sjuan ( över 2 år  sen ),  längtar nog mest till det..
Oh jag e så förkyld idag att jag dör, nyser typ 20 ggr i minuten fyfan asså!
Jalla bozz  bå era anzikten alihop ciao <3
(Btw kollar efter lägenheter i Turkiet, Kroatien, Grekland o Spanien för att jag och ett gäng vänner vill studera utomlands efter gymnasiet :D)

Kändisar utan smink

''Guuuud så ful jag e!  Önskar jag såg ut som Adriana Lima, Kim Kardashian eller Megan Foxx'', va meningen jag yttrade nyss, och när jag vill kolla på de o få ännu mer ångest hitta jag deras ''without make up'' bilder, o ärligt talat, de såg helt normala och kanske till o me fulare än mej! Hahaha, o inte nog med det, Megan Foxx e opererad :O! Dt var nog min största chock!
Bilder :
Megan Foxx förr o nu :
Hur vanlig som helst förr va? Btw min hy är bättre än hennes hihi :d ''stolt''
Kim Kardashian
Jah, skönheten, är stenful i verkligheten hahahha oupssss.......

Adriana Lima
Ehm, ja, besvikna? Inte ensamma om det!


Bilderna visar att alla som får en proffsmake-up och perfekt belysning kan se ut som ''världens vackraste kvinna''.
Jag har runt ansikte, med nästan ren hy för att vara 16, dragna ögon och blir naturligt bronsig efter sol, men men men... Ändå känner man sej inte lika fin och i min/våra nöthjärnor vill vi ftf se ut som dess tre, fyra fem o gud vet så många besvikelser man kan hitta bara man skriver kändisens namn och ''no makeup''!
Just do it när ni har tråkigt eller deppar på eran utseende, eller kanske fått en finne elr två, tro mej ni kommer känna er bättre,,, det funka på mej iaf :d
♥♥♥

Ung Cancer

Kolla på den, tänk efter, sprid ♥

Ostmacka+sömn

Ska gå o fixa en överhärlig osmacka som jag varit sugen på nu i timmar, sen borsta tänderna o go to sleep...
E så trött + jag vaknar tidigt imrn för jag börjar 8, sen har vi inspark klockan 12, niiiiice....
Jalla puss hej ♥♥♥
Hahahha ja typ såhär

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

Så jävla skön låt ♥

Fjantar på taket

Hahaha idag hade vi håltimme, och satt samlade i terassen i skolan, finns trappor upp o ner, o då menar jag inte vankliga trappor utan då metalltrapporna som dinns inskruvade på taket
och så satt mitt gäng och killarna där och helt plötsligt går halva de upp, och sen blir jag o Maysa o Marwa sugna på att gå upp, men ack alla var jävligt finklädda, själv hade jag mina älskade skinnliknande G-Star Jeans, Den nya blusen instoppad och mina kritvita Converse, haha o så går Marwa upp, och jag klättrar upp och sen glor jag ner och (jag e höjdrödd förresten) börjar gå ner,, o Noor filmar hahahha , sen satt vi där (terassen e inglasad) o så snackade och dela cigg o satt so luffare o glodde ut, o matten var värst! PRIMTAL är det värsta jag vet!!! Jag är jävligt snabb på att räkna men när det gäller primtal var jag ett jävla frågetecken hela lektionen :O!
Jah, maten var äckliga vårullar så vi stack till Campus ett stenkast ifrån skolan och beställde pommes, där satt Natta o hennes kompis Adelina så jag o Maysa joina (har ätit ute sen skolan börja typ!)... o så sliskförsäljaren gloddepå oss, asså möllan är det värsta sliskstället i Malmö,, ni anar inte!
O Dania (min lillasyster) är sjuk o jag e skiträdd för att bli smittad så jag ska sova i vardagsrummet, har liiiite bränna i halsen, ska ta en sån apotek halstablett och på morgonen panodil, jag vill verkligen INTE bli sjuk okej!!!
Jalla, ska tjata på att Aye ska blogga, puss hej ♥♥♥
Möllan

RSS 2.0